A je to tady, ten nejdůležitější článek týmu - velký šéf. Na něm to celé stojí, on vybudoval Masa Buku. Je zakladatel týmu.
Jak všude uvádíme, je v kuchyni opravdu sám a vše připravuje ve chvíli kdy objednávka k němu dorazí, ani zeleninu nemá předkrájenou. Vaří pouze z kvalitních a čerstvých surovin, v taverně používá jen to, z čeho by vařil i doma. Na tom si hodně zakládá. Projde mu rukou opravdu každé vaše jídlo. Je velký tahoun, ale i on potřebuje občas odpočívat a nabrat sílu.
Většinu času je v kuchyni takže ho moc nevidíte, ale občas se prožene i tavernou, hlavně na konci večera když dovaří, aby nás všechny zkontroloval.
Absolutně ne, nesnášim ranní vstávání. Každý den mě moje Agapi musí z postele tahat a přemlouvat.
Snídám občas, ale doma v pracovním týdnu ji nestíhám, jen kávu- ráno řeckou rozpustnou s mlíkem a cukrem, v taverně pak espresso. Někdy si koupím v pekárně něco dobrého a za pochodu sním. Ale v sobotu před otvíračkou si dopřejeme a děláme společné snídaně s naším týmem. Upeču Bougatsu, Croisanty nebo něco jiného, dobrého.
Nevim? Snad nervák… ;o)
Kdysi asi před 13ti lety jdeme tak procházkou domu parkem a naše debata se ženou zašla na téma: "co kdybychom měli někdy restauraci jak se bude jmenovat". No a odsouhlasili si že MASA BUKA. Asi zhruba za další 2 roky na to přišlo a vybavil se nám tento rozhovor, přestože jsme měli i jiné názvy, bylo to prostě jasné. Musela to být Masa Buka.
Všechny, ale nejradši vymýšlím a dělám nové speciální nabídky. U toho si můžu vyhrát a je to vždy jiné.
Spíš jen tak malé porce. Dělám si různé kombinace, moje Agapi tomu říká psí miska, pokud se teda vůbec stihnu najíst.
To je otázka, odpočívám vůbec někdy? Rád sedím na balkoně s dýmkou, kávou a skleničkou dobrého rumu.
Mám moc rád, rád si dám doma u grilování nebo u Oldy v Unionu.
To je moje místo které mi přirostlo k srdci od prvního dne a hned jsem věděl že tu zůstanu navždy. A jako správný Řek fandím našim týmům - Slovanu a Bílým tygrům.
Hrozně, nerad se fotím, nerad, když mi za provozu chodí fotit jídla, ale vím že musím vydržet, jsou v přesile 4 a já jsem sám.
Jsou ty nejlepší , umíme společně pracovat, umíme dělat legraci, a to vše pod vedením generála, tím myslím moji Agapi.
Čerstvé bylinky a kvalitní suroviny rovná se dobré jídlo. A jak víte, my Řekové rádi jíme a milujeme dobré jídlo a víno. Jídlo je jako láska. I láska potřebuje koření a jídlo potřebuje bylinky, ty jsou základem dobrého jídla.
Na rybách a mořských plodech jsem doma v Řecku vyrůstal, takže je mám rád. A dobré maso na ohni co k tomu dodat. tak je pak život ještě krásnější. Takže obojí ;o)
Hory jsou super když ležím na pláži, piju kafe a koukám na ně a hlavně po nich nemusím chodit. Ale Liberec miluju i s kopcema ;o)
PONDĚLÍ: zavřeno
ÚTERÝ – ČTVRTEK: 12.00 h – 22.30 h
(kuchyně do 20.30 h)
PÁTEK: 12.00 h – 23.30 h
(kuchyně do 21.30 h)
SOBOTA: 11.30 h – 15.00 h / 16.30 h- 23.30 h
(kuchyně do 21.30 h)
NEDĚLE: zavřeno